Ønsker du at opgradere dit hjem med et smukt marmor spisebord, men ved du ikke hvordan du finder det? Her er nogle faktorer, som du bør overveje:

Form: Formen på dit spisebord er med til at skabe stemningen for hele rummet. Et rundt spisebord i marmor kan være med til at give en social stemning fordi alle sidder tættere på hinanden end ved et firkantet bord, mens et rundt bord også kan passe ind i de fleste rum. Et firkantet bord eller aflangt bord er et godt valg, hvis du ønsker at spisebordet skal være rummets centrum. Er du måske mere til en mellemting? Så vælg et ovalt spisebord.

Størrelse: Overvej størrelsen på dit spisebord, og hvor mange der skal sidde ved bordet. Skal det mest bruges til mad i dagligdagen eller skal det bruges til at invitere gæster?

Marmortype: At vælge den rigtige marmortype kan være udfordrende. Overvej faktorer som farve, mønster og tekstur for at finde den perfekte marmor. Tjek vores indlæg om at vælge den rigtige marmortype her.

Leder du efter professionel hjælp til at få lavet det perfekte spisebord i marmor? Kontakt os på contact@mrblspace.com nu.

 

09. maj, 2023